Menu_2
menu3
menu4
Menu_05
Menu_06
Menu_07
Menu_08
Menu_09
     

Rólam

1984-ben születtem. Gyerekkorom óta érdekel minden ami a rajzolásról, művészetekről szól. Tanulmányaim során lehetőségem volt megmutatni tanáraimnak, társaimnak, hogy másként állok a rajzoláshoz, mint velem a egykorúak. De a sok siker ellenére, mindig megkaptam, azt, hogy a rajzolgatásból, nem lehet megélni.

Ennek ellenére gyakoroltam, mindenhol ahol éppen tudtam. De képzőművészetire nem vettek fel, így maradt a másik kedvenc, az autók. Ezen az úton haladva végül Autóvillamossági- és Gépjármu-technikus vált belőlem. A rajzolás már csak egy volt a sok hobbiból amibe belekezdtem. Még 2004-ben vettem egy airbrush pisztolyt, a működését megértettem, viszont a festés elvét, nem. Próbálkoztam, sokat, de mind-mind kudarc volt, le is tettem a gyerekkori nagy álomról, hogy egyszer én is nagy amerikai teherautókat fogok festeni. Elkezdtem grafikákat készíteni, a festés még ezek után sem akart menni. Végül arra gondoltam hogy mindent az alapoktól kellene kezdeni, vagyis magát a fényezést kellene elsajátítani, valakitől. Erre 2005-ben kerülhetett sor amikor egy nyári munka során, megismerkedtem és segíthettem egy fényezőnek. A barátság megerősödött, jól megértettük egymást és az alapok elsajátítása is jó ütemben haladt. Amit nem értettem elmagyarázta, minden kérdésre, meg is lett a válaszom. Meséltem neki, hogy miért szeretném megtanulni a fényezést. A nyári munkának, ha vége is lett, a barátság megmaradt. Ha kellett segítettem neki és viszont.

2008 elején megkeresett ő egy fura kéréssel, kérdéssel, mégpedig, hogy nem-e akarok fújni, vagy elkezdeni, amit meséltem. Kezdeti nehézségek, és kudarcok újra előjöttek, de nem adtam fel. A sok-sok gyakorlás, saját bukósisakom egyedivé tételével kezdődött, kipróbáltam rajta mindenféle „effekt”-et. A siker szűkebb baráti körbe nagy volt. Első nagyobb művem így a fényező barátom "Jégkorszak"-os hűtőszekrényajtója lett. Ezután másik ismerosöm, autójának motorháztetején folytatódott a gyakorlás, egyedi elképzelését, megpróbáltam megvalósítani, ez volt a Ghost Rider-es Ford Mondeo. Ettől kezdve vállaltam festéseket, elsőnek barátikörbe, de a barátok, tovább adták, és végül, szinte az ország minden pontjáról kerestek már meg, festéssel kapcsolatban. De készítettem külföldre is, igaz magyar az úriember, de Svájc-ban él.

Szeretem amit csinálok, és végülis lassan elmondhatom, hogy a hobbim a munkám!

Információk folyamatosan kerülnek fel az oldalra…

Ahogy Lucifer barátom mondta:

"Egyszer mindenki elkezdi valahol és valamikor..... Én most ...." (2008)

 

 


 
Design - SvT WebDesign 2012 (C)